Kortet för dagen, torsdag v.32

http://framtidsvision.com

🌸Nu är jag tillbaka från semestern. Vill du komma i kontakt med mig eller boka en egen tid så hittar du aktuella länkar nedanför inlägget.

Ekonomisk hälsa
Det vackra pengaträdet på bergets topp pryder bilden idag. Man blir ju faktiskt lite lycklig bara av att få titta på denna vackra och magiska bild. Men lika vacker som bilden är så visar den på den magnetiska dragningskraft som gör att vi lätt faller i ekonomisk knipa genom överkonsumtion och olika frestelser.

Det här kortet vill mana oss att se upp och ta kontroll över vårt eget ekonomiska läge. Det kan vara tid att spara, lägga upp en ekonomisk plan, betala av skulder och lån, och spendera mindre slösaktigt.

Att stå i ekonomisk skuld eller känna att pengarna inte räcker till kan vara enormt stressande för den enskilde. Om du känner att du står i en situation som inte känns ekonomiskt hållbar så är det första steget att inse läget för att sen ta ett ansvar för att lösa den uppkomna situationen. Ibland kan man behöva professionell hjälp, och då är det viktigt att be om den.

Det här kortet visar att nu kan skulder bli betalda, nya ekonomiska vindar kan blåsa in, om någon har en skuld till dig så kan den också betalas nu. Med det här kortet så är ekonomisk helande på väg, så med egen tillit och kanske en gnutta arbete så kommer din ekonomi att bli starkare.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.32
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *