Kortet för dagen, måndag v.33

http://framtidsvision.com

🌸 Vill du boka en egen tid hos mig eller kanske se någon av mina läggningar på Youtube, så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Hem
Hemma är där ditt hjärta finns, det är en plats där du kan känna dig säker, trygg, beskyddad, bekväm och lugn. Det är en plats där du verkligen trivs och vill vara.

Om du känner att ditt hem inte känns som denna plats så kan det vara tid för lite urstädning av negativa energier och förhöja stämningen med fridfulla, varma och glada energier.

Ditt hem ska fungera för dig som en plats där du kan återhämta dig och vila upp dig till din fulla potential så att du orkar gå ut och möta världen som den är utanför din dörr.

Kortet kan även symbolisera att det är dags att köpa eller sälja en bostad, det kan också vara dags för en renovering eller inköp till hemmet för att göra det mer trivsamt.

Men det kan också betyda att du behöver sätta upp gränser för hur nära du släpper in en människa i ditt liv. Står dörren på vid gavel för vem som helst då kan även negativ energi dansa fritt in i ditt hem. Men står dörren öppen för värme och kärlek, då blir det en helt annan innebörd.

Se över ditt eget hus och ditt hjärta. Omge dig med det som får dig att må bra och städa bort eventuell röra eller energitjuvar från ditt bo.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.33
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *