Kortet för dagen, tisdag v.33

http://framtidsvision.com

🌸 Vill du boka en egen tid hos mig eller kanske se någon av mina läggningar på Youtube, så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Drömmar
Det här kortet säger att du ska lyssna till dina drömmar, men du ska också klargöra för dig själv vilka drömmar du har som du vill ska förverkligas. Budskapet säger att du ska gå ut en stjärnklar kväll och titta på stjärnorna, du ska sedan ta en liten stund för dig själv och fundera över vad det är som du önskar dig, och sända din önskan ut till stjärnorna.

Det här kortet är ett starkt positivt kort och brukar föra med sig det som man önskar. Så var noga med vad du önskar, kanske en livslång dröm eller ambition som du vill ska gå i uppfyllelse.

När du sen går och lägger dig så känn att du är fylld med förväntan, för du är på väg på en resa, oavsett om du är medveten om det eller inte. Var sen vaksam på dina drömmar, för alla är sammanflätade med mening och budskap som kommer att hjälpa dig i ditt vakna tillstånd.

Det kan vara en idé att skriva ner dina drömmar i en drömbok, då kan det bli enklare att komma ihåg och att kunna se mönster. Sammanflätningarna och budskapen kan bli tydligare och ge ett mer klarsynt drömmande.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.33
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *