Kortet för dagen, torsdag v.33

http://framtidsvision.com

🌸 Vill du boka en egen tid hos mig eller kanske se någon av mina läggningar på Youtube, så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Manifestation
Den inre slumrande alkemisten uppmanar dig idag att återuppväcka dina kraftfulla manifestationsförmågor. Jag ser en tydlig koppling till det kortet som vi hade igår som pratade om förändring för att vi ska bli den bästa versionen av oss själva. Manifestering är ett kraftfullt verktyg som kan vara en god hjälp på vägen.

Genom att använda dig av din inre styrka och fokus så kan du få dina önskningar att förverkligas, med lite magisk hjälp. Universum lyssnar alltid på dina önskningar, både dina medvetna och dina omedvetna, genom dem skapas sedan din verklighet. Använd dig av denna positiva kraft och skapa det du önskar i just ditt liv och fånga in dina drömmar.

Allt som du önskar är ditt, bara du tror att det är sant. Det är din tvekan som gör att universum bromsar in och reflekterar tillbaka din tvekan istället för det som du önskar innerst inne.

Budskapet med det här kortet säger att du ska vara försiktig med vad du önskar, och att du bara ska fokusera på ett positivt resultat. Lita till att dina önskningar kommer att besannas. Kom ihåg att ha tålamod, och att universum alltid levererar.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.33
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *