Kortet för dagen, måndag v.34

http://framtidsvision.com

🌸 Vill du boka en egen tid hos mig eller kanske se någon av mina läggningar på Youtube, så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Klarhet
Det är tid att befria ditt sinne från allehanda tankar och öppna upp för klarhet i det som du söker, fokusera på en sak i taget istället för att låta allt brusa fritt i ditt sinne. Befria ditt sinne från inre stress genom att fokusera på en sak eller ett mål åt gången.

Kortet uppmanar dig till att få ordning och struktur på dina tankar, mål och planer, det är det ända sättet att nå dina drömmar. Du ska fokusera på att vara kristallklar i dina önskningar och mål, låt inte ditt sinne grumlas av för mycket frågor och tankar om vad som är möjligt eller inte. Bara var extra klar och tydlig med din innersta önskan och dröm.

Du kan bara nå ditt mål eller din dröm genom att veta vad du vill. Genom att fokusera på ditt mål så kan du bryta ned vägen dit i mindre delar. Ta sen små steg framåt, det första kanske redan idag?!

Universum kommer att visa dig vägen om du har ett kristallklart fokus, ett rörigt sinne ger ett rörigt gensvar, så fokus framåt. Bestäm dig och tro på att du kan nå ditt mål, det är det enda sättet.

Om du inte vet hur du ska städa ur ditt sinne från onödiga tankar så är alltid meditation ett bra verktyg, det hjälper dig att fokusera på en sak i taget.

Som vanligt så varnar kortet även för att man ska vara försiktig med vad man önskar. Se till att sända ut positiva tankar för att få ett positivt gensvar från universum.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.34
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *