Kortet för dagen, torsdag v.34

http://framtidsvision.com

🌸 Vill du boka en egen tid hos mig eller kanske se någon av mina läggningar på Youtube, så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Rättvisa
Idag handlar det om att nå en inre balans, lite som gårdagens kort också pratade om. För att må bra i livet så gäller det att hitta den inre balansen, när vi mår bra innerst inne så avspeglar sig det i vår omvärld.

Kanske har du förbisett något eller skjutit upp något som gjort att du har fått lite obalans i någon del i ditt liv. Det kan vara så att du behöver ta tag i den delen just nu. Samla din inre kraft och styrka och bara gör det där som du måste.

Du kanske känner att du har blivit orättvist bemött i något sammanhang, och behöver stå upp för dig själv. Hindret kan ibland kännas större än vad det är, men när du övervinner det så kommer du att känna en större tillfredsställelse eftersom vågskålen åter hamnar i balans.

Kom ihåg att var sann mot dig själv och lita till att universum hjälper dig för att komma vidare i det just du står i. När du försöker se till både ditt eget och alla andras bästa så kan du lita till att rättvisan kommer att segra.

Men det här kortet kan även medföra att något förlorat kommer åter eller att du får en överraskning av något slag, någon form av beslut kan också visa sig bli till din fördel.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.34
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *