Kortet för dagen, fredag v.34

http://framtidsvision.com

🌸 Vill du boka en egen tid hos mig eller kanske se någon av mina läggningar på Youtube, så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Välsignelser
När du önskar världen till det bästa för någon annan, då erbjuder du både dem och dig själv en stor välsignelse. Det är på det här viset som du kan använda dig av universums rena energier för att attrahera överflöd på alla plan i ditt liv.

Kom ihåg att allt som du sänder ut kommer tillbaka trefaldigt till dig själv. Det gäller alla tankar och känslor som du har. Kom ihåg att när du dömer någon annan så dömer du dig därmed själv, indirekt. Här gäller det därför att förlåta både dig själv och dem som du upplever inte förstår bättre. Där i ligger hemligheten om den stora välsignelsen och dess överflöd.

Kortet manar dig till att öppna upp dig för att ta emot stor välsignelse från dina andliga guider, änglar och andliga mästare. När du öppnar upp för kärlek på alla nivåer, förlåter och välsignar så lyser ditt ljus upp världen och världens ljus kommer att lysa tillbaka på dig.

Hur gör man då för att förlåta och välsigna både andra och sig själv? Börja med att vara tacksam. Fundera över vad du är tacksam över idag. Tänk på att en godhjärtad handling alltid kommer att bringa dig lycka.

Kortet kan även visa på att du redan lever i denna ödmjukhet och därmed är på gränsen för att nå till ditt nästa mål. Kanske besannas en dröm just nu, ett godkännande eller erkännande kan vara på väg i någon fråga, saker och ting kan nu gå din väg.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.34
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *