Kortet för dagen, måndag v.35

http://framtidsvision.com

🌸 Vill du boka en egen tid hos mig eller kanske se någon av mina läggningar på Youtube, så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Skönhet
Nu är det dags att öppna ögonen och förundras över den skönhet som omger dig, och framför allt är det dags att titta på dig själv med denna blick. När sa du till din egen spegelbild senast att du är en skönhet?

Ibland kan man se på sig själv och känna sig attraktiv och vacker, medans nästa gång kan man känna sig helt tappad, se alla fel och skavanker, banna sig själv och sin vikt och utseende. Nu är det läge att ändra på det.

Se på dig själv med tacksamhet, det är din tid att skina nu, du är perfekt som du är, låt världen se dig. Se dina egenskaper och kvalitéer, och lär dig älska dem. När du känner hur skönheten växer i dig så kommer den att reflekteras ut och tillbaka till dig genom hjärtat och ögonen hos din omgivning. Åter igen påminns vi om universums lag, det vi sänder ut får vi tillbaka.

Nu är det tid att skina och lysa, se din egen skönhet och låt den stråla. Se skönheten i det och dem som finns omkring dig. Se hela världen med skönhetens ögon.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.35
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *