Kortet för dagen, tisdag v.35

http://framtidsvision.com

🌸 Vill du boka en egen tid hos mig eller kanske se någon av mina läggningar på Youtube, så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Transformation
Du kanske har upplevt en tid av mörker, en jobbig period som du inte vetat hur du skulle ta dig ur. Men nu är det dags för en ny tid och du har genom denna process tvingat dig själv till att hitta nya lösningar. Likt en fjäril som börjar som larv och sen förpuppas för att sedan förvandlas till den vackraste fjäril som på lätta vingar flyger ut i världen, så ska även du genomgå denna förvandling.

Kanske har du känt dig ensam på livets stig, men du har trots allt klarat av mer än vad du kanske trodde vara möjligt. Det har gjort att du med ny erfarenhet och styrka nu är redo att breda ut dina vingar och flyga ut i det okända.

Mörkret som vi möter i våra liv är nödvändigt för att vi ska börja leta efter ljuset. Det är i mörkret som ljuset blir som klarast.

Kortet förmedlar att nu är det dags för ett energiskifte och du ska fokusera framåt och vara positiv. Dina böner och önskningar har blivit hörda och du kommer nu att ha tillgång till all den kunskap, erfarenhet och de verktyg som du behöver för att våga språnget till nästa nivå. Det är tid att levla upp till nästa nivå genom denna energihöjning . Så bred ut dina vingar och flyg.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.35
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *