Kortet för dagen, onsdag v.35

http://framtidsvision.com

🌸 Vill du boka en egen tid hos mig eller kanske se någon av mina läggningar på Youtube, så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Lätta din börda
Det här kortet var med oss förra veckan och kommer åter idag. Det innebär att vi behöver bli mer medvetna om att vi alla är ansvariga för våra val och att vi genom dem kan frigöra oss från olika bördor och stress som vi upplever i våra liv.

Budskapet som kortet vill förmedla är att vi ska tillåta oss själva att ta en paus ifrån det som stressar oss och vårat inre, och försöka se på saker och ting med en ljusare syn.

Lätta din börda och tillåt dig själv att skratta för att frigöra dig från din självskapade mentala begränsning och situation. Stress har en negativ effekt på våra kroppar och kan leda till fysiska begränsningar i det långa loppet.

Genom att frigöra sig från sin inre stress så blir immunförsvaret starkare och man skyddar sig själv från att förstöra sin hälsa på grund av inre stress.

Kanske behöver du lätta på trycket i någon del av ditt liv, kanske tar du något på lite för stort allvar, vilket gör att du hamnar i en inre stress. All eventuell oro är också stressande, därför är det viktigt att lita till universum och sända ut det som man själv önskar tillbaka. Sänder du ut stress får du stress tillbaka, så försök att slappna av och var tacksam. Skratt och glädje föder mer glädje, och frigör den inre stress som du kanske bär på.

Ibland kan det räcka med att göra om något i sitt livspussel för att minska stressen, kanske ska du se över hur ditt livsschema ser ut och se om du kan ändra om i det för att må bättre, om du känner dig stressad.

Gör sådant som du mår bra av, kortet säger att skratt är den rätta vägen framåt, så gör sådant som ger dig sann glädje. Kanske är det dags att se på livet från den glada och tokiga sidan, helt enkelt från den ljusa sidan.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.35
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *