Kortet för dagen, torsdag v.35

http://framtidsvision.com

🌸 Vill du boka en egen tid hos mig eller kanske se någon av mina läggningar på Youtube, så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Framgång
Det här kortet pratar om både framgång och välstånd. Saker och ting kan nu komma till sin lösning och du kan även få ett ekonomiskt tillskott till din kassa.

Om du har haft det ekonomisk tufft så kan lättnader vara på gång, kanske har du fått en ökad inkomst, eller hjälp med att lösa någon skuld, eller du kanske säljer något och får en liten vinst. Hur som helst så ser det ut som att ekonomiska bekymmer kan få en liten lättnad just idag.

Det här kortet visar på att nu är det överflödets energier som snurrar omkring oss. Överflöd behöver dock inte bara gälla pengar, utan allt som du önskar kan nu komma i överflöd, så se till att ha ett positivt sinne och känsla så du drar till dig den ljusa lätta energin som du önskar.

Med lite extra tur så kan du med gott samvete köpa en lott och vinna just idag, kortet pratar om finansiell framgång och succé, men se till att spela eller köpa lotter med måttfullhet och inte girighet.

Se till att du är tacksam och du kommer att upptäcka att du har allt du behöver, och överflödet kommer att se till att du inte behöver sakna något.

Om du är på väg att göra någon form av ekonomisk affär idag så talar kortet till din fördel.

Idag levererar universum det som du har bett om!

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.35
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *