Kortet för dagen, fredag v.35

http://framtidsvision.com

🌸 Vill du boka en egen tid hos mig eller kanske se någon av mina läggningar på Youtube, så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Försoning
Idag kan minnen från förr dyka upp. Något eller någon som ligger i det förgångna kan just idag få betydelse. När det här kortet visar sig så är det oftast något familjärt som väcker upp gamla minnen, och som just nu kan visa sig vara av betydelse.

Budskapet här kan visa på att det nu är något som ska firas, en tilldragelse med människor som du tycker om, men det kan också vara en oväntad gäst som dyker upp. Det kan vara någon som du inte har träffat eller hört något ifrån på mycket länge som plötsligt visar sig för dig på något vis.

Kanske pratar du om gamla minnen med någon, nostalgi kan idag ligga i luften. Men kortet talar även om återföreningar, det kan vara både inom familj men även gamla vänner och bekanta. Du kan få ett budskap eller bli kontaktad på något vis idag, t ex genom telefon, sociala media eller rent fysiska möten, men det kan också vara andliga möten från andra sidan av en släkting eller bekant som har lämnat jordelivet.

Slöjan mellan våra världar är just nu så tunn så att budskap lättare kan passera, var vaksam på vad som kommer till just dig. Allt sänds med kärlek.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.35
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *