Kortet för dagen, måndag v.36

http://framtidsvision.com

🌸 Nu finns månadsläggningen för september månad ute, du hittar länken nedanför inlägget. Vill du boka tid hos mig så hittar du även mina kontaktuppgifter nedanför inlägget.

Välbefinnande
Det här kortet vill att du ska se över ditt eget välbefinnande. Hur mår du i ditt inre, är du tillfreds på alla plan, både fysiskt, socialt och mentalt? Kanske är det dags för lite självhealing.

Kanske behöver du förändra något i ditt liv eller anpassa dig efter ditt mående på ett sätt som gör att du mår allt bättre. För att bli den bästa versionen av dig själv så kan det vara klok att fundera över om det är någon del i ditt liv eller varande som du behöver förändra eller heala.

Genom att medvetandegöra dig själv inom vilket eller vilka områden som du behöver ta hand om dig själv bättre så leder det till positiva effekter på din självkänsla. När du bestämmer dig för att du vill förändra, vågar förändra och inser att det är bara du som kan förändra dig själv, då kan magi ske.

Genom att ta små steg mot din personliga fullbordan så kommer du att må bättre i både kropp och själ, det blir en positiv spiral som gör att du blir både gladare och lyckligare.

När det här kortet dyker upp så pratar det alltid om livsval och livsstilsförändringar för att vi ska må så bra som det är möjligt. Här kan det till exempel handla om att man behöver ha mer aktiv fysisk rörelse, äta mer hälsosamt eller att man på annat vis har någon livsstilsändring som man känner pockar på.

Sätt upp små men tydliga mål och heja på dig själv när du bestämmer dig för att du vill, du vågar och du kan förändra, och se dig sen själv förverkliga dina mål!

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.36
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *