Kortet för dagen, tisdag v.36

http://framtidsvision.com

🌸 Nu finns månadsläggningen för september månad ute, du hittar länken nedanför inlägget. Vill du boka tid hos mig så hittar du även mina kontaktuppgifter nedanför inlägget.

Resa
Om du önskar förändring i ditt liv så behöver du ta dig själv ut på livets resa. Sitt inte och göm dig bakom väggar av bekvämlighet och säkerhet, där sker ingen förändring eller utveckling.

Kortet manar dig till att testa nya vägar nu för att få svar på frågor som du funderar över. Nu är det tid att våga kasta dig ut mot nya okända mål, i stort som smått. Tiden är just nu perfekt för att undersöka det nya och okända.

Om du funderar på att boka resan för ditt livs äventyr, så gör det. Kortet skriker LEV OCH UPPLEV LIVET. Livet är till för att njutas och tillsammans med gårdagens kort som pratade om välbefinnande, så är det verkligen rätt tid att ta hand om sig själv på flera plan.

Budskapet är att du ska frigöra dig från din bekvämlighetszon och våga språnget utanför boxen. En resa eller en förändring kan ge dig nya perspektiv och svar på det du söker.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.36
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *