Kortet för dagen, torsdag v.36

http://framtidsvision.com

🌸 Nu finns månadsläggningen för september månad ute, du hittar länken nedanför inlägget. Vill du boka tid hos mig så hittar du även mina kontaktuppgifter nedanför inlägget.

Hemmet
Det här kortet handlar om din trygga plats. Den plats där du kan känna dig säker, trygg, beskyddad, bekväm och lugn. Det är en plats där du verkligen trivs och vill vara.

Är du i behov av återhämtning, så ska hemmet vara den plats där du känner att det kan ske. Ibland är det inte så i våra liv och då kan det vara tid för en förändring. Kanske är det läge att flytta, men det behöver inte alltid vara stora förändringar som ska ske, kanske är det bara en rejäl urstädning som behövs eller kanske piffa till det någon ny inredningsdetalj som gör att det känns lite mysigare och hemtrevligare. Varför inte investera i ett par fina ljuslyktor nu när höstmörkret närmar sig?!

Låt ditt hem omges med varma och positiva energier. Ditt hem ska fungera för dig som en plats där du kan återhämta dig och vila upp dig till din fulla potential så att du orkar gå ut och möta världen utanför.

Se över ditt hus och ditt hjärta. Omge dig med det som får dig att må bra och städa bort eventuell röra eller energitjuvar från ditt bo.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.36
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *