Kortet för dagen, måndag v.37

http://framtidsvision.com

🌸Är du intresserad av att få din personliga månadsläggning varje månad så kan du välja på att prenumerera i tre månader eller sex månader. Det finns ingen fortsatt bindningstid. Du kan läsa mer på min hemsida eller skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

Frid/Lugn
Det här kortet talar om att det är dags för inre reflektion och tystnad. Här gäller det att bara vara… Om du söker inre frid och stillhet så måste du slå ned på ditt tempo i livet.

Ge dig själv möjligheten till tystnad och stillhet så att du kan höra de kärleksfulla budskap som änglarna viskar till dig, och du kan upptäcka det underbara som finns omkring dig.

Stanna upp och bara andas, gå djupt in i ditt inre till den plats där du hittar balans och harmoni. Här handlar det om att landa i sig själv, vilket vi alla behöver ibland. Om du känner att livet rusar i en väldig fart så kan det nu vara dags att lyssna inåt på din egen kropp och själ för att må bra.

När du hittar din inre stillhet så kan du se med nya ögon på din verklighet och uppnå en ny känsla av frid i varje ögonblick.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.37
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *