Kortet för dagen, torsdag v.37

http://framtidsvision.com

🌸Är du intresserad av att få din personliga månadsläggning varje månad så kan du välja på att prenumerera i tre månader eller sex månader. Det finns ingen fortsatt bindningstid. Du kan läsa mer på min hemsida eller skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

Självförtroende
Brist i vårt självförtroende och i vår självkänsla kan hindra oss från att leva våra liv fullt ut. Budskapet här är att vi nu ska lita till våra egna gåvor och förmågor, och inte låta tvivel styra våra liv.

Du vet redan svaret på vad du själv mår bäst av, du kanske till och med vet vad som tjänar flera människor bäst, men trots det så tvekar du och förlitar dig på att andra på något vis skulle göra saker och ting bättre. Om du känner igen dig i detta så är det hög tid att du nu står upp för dig själv och litar till att du vet bäst.

Om du känner att du behöver boosta ditt självförtroende och din självkänsla så kan dagliga positiva affirmationer vara en väg framåt. Tala om för dig själv vad du har för förmågor och styrkor, och tro på dig själv. Det kommer att ge dig ny styrka och få dig mer självsäker.

Genom ökad övertygelse hos dig själv kan du sedan sprida dina goda kunskaper med resten av världen. Stå inte mer och se på när du vet att andra gör fel, sluta nedvärdera din egen förmåga, jämför dig bara med dig själv, se dina styrkor och förmågor och våga använda dem. Vet med dig att du kan!

Lev nu livet fullt ut, släpp alla tvivel och gör det som du vet är rätt för dig och kanske för fler.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.37
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *