Kortet för dagen, fredag v.37

http://framtidsvision.com

🌸Är du intresserad av att få din personliga månadsläggning varje månad så kan du välja på att prenumerera i tre månader eller sex månader. Det finns ingen fortsatt bindningstid. Du kan läsa mer på min hemsida eller skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

Healing
Detta vackra kort talar om att det är viktigt att ta hand om sig själv och sin hälsa. Healing i alla dess former är något som vi alla behöver. Det kan handla om vad vi äter, motion, sömn, sociala sammanhang, känsla av gemenskap, kärlek osv.

Om du känner att du på något område i livet inte mår bra eller har obalans så kan det vara läge att se över det och fundera över vad som kan hjälpa dig att hela den delen. Här finns inget rätt eller fel, här handlar det bara om att söka det som läker och helar den del som man själv känner inte är helt i balans.

Kortet uppmanar även till att se över om du har några laster eller lite osunt leverne som du skulle behöva ändra. Kanske dricker du för mycket kaffe eller alkohol, kanske äter du för mycket socker, kanske är du för stillasittande, kanske tränar du eller stressar du för mycket, allt är individuellt. Här finns ingen universell lösning, bara du vet vad som skulle kunna vara i obalans hos dig.

Bäst mår vi om vi lyssnar inåt till våra kroppar, de talar om för oss vad som är det bästa för oss alla. Om du inte hör, så är meditation alltid bra för att stilla sinnet, även promenader i skog och mark eller andra naturnära aktiviteter kan göra att du lättare kommer i kontakt med din inre sanning.

Ge dig själv healing genom att göra val i livet som du mår bra av och som ger dig positiv energi och välj bort det som bringar dig negativ energi.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.37
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *