Kortet för dagen, måndag v.38

http://framtidsvision.com

🌸 Läs mer om mig eller boka tid på min hemsida , eller skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

Hemmet
Det här kortet har dykt upp ett par gånger tidigare under den senaste tiden. Det är dock lite skillnad i energierna och budskapet idag, även om det i grunden självklart handlar om din trygga plats i livet.

Idag förmedlar kortet förändring av hem och bostad, och om du inte känner igen att du önskar förändring inom det området så kan det komma som en plötslig överraskning. Men det kan också handla om en annan plats som kan kännas som ett hem, som till exempel en arbetsplats, där förändring kan vara på gång.

Det kan nu kännas som att du har vuxit ur eller är klar med en viss plats i ditt liv. Kanske känner du att du ska flytta, behöver se något nytt eller byta arbetsplats.

Om du tittar på kortet så sitter en katt på trappan. Katten säger att du ska vara i kontakt med dina inre känslor, katten funderar inte så mycket utan följer per instinkt sina känslor vilket leder till en trygghet i kattens inre. En katt är vaken och vaksam, både på yttre hot men framförallt på det goda i livet. Katten försitter inte en möjlighet till att njuta fullt ut, oavsett vad.

I trädet till höger om huset sitter en korp och vakar. Den väntar bara på att ägaren av huset ska förstå att nu är det dags för nya möjligheter. Korpen är ett högandligt djur som förmedlar budskap mellan de olika världarna. Se bara på Oden i den fornnordiska mytologin som hade sin kloka korpar Hugin och Munin på sina axlar.

Nu ska du vara vaksam på tecken runt ditt hem, boende, arbete, eller annan plats där du känner att det kan vara dags för förnyelse. Budskap kan komma på många olika vis, men lyssna först och främst inåt och gå på din känsla.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.38
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Tack Madeleine! Det stämmer så bra, för om 2 veckor flyttar jag till en ny bostad, lite större än den jag har. Jag ska lyssna på magkänslan. Kramar till dig! 🌿🌺🌺🌺🌿☀️❤️🙏❤️🍀🍀🍀🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *