Kortet för dagen, onsdag v.38

http://framtidsvision.com

🌸 Läs mer om mig eller boka tid på min hemsida , eller skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

Mod
Förändring kräver mod, är du redo? Den här veckan sprudlar av förändringsenergier, både i stort och smått. Det kan kännas förvirrande, men även inspirerande. Ta nu din lejonstyrka i akt och våga skapa de förändringar som du själv önskar.

Det kan vara dags att vara lite extra modig just nu, det är inte läge att backa ur och fega i det som du möter. Idag kan det vara läge för att plocka fram den inre lejonstyrkan och ta mod till dig och göra det där oväntade.

Låt inte en inre oro begränsa dig mer. Fundera över vilket område som du känner att du själv begränsar dig inom, det är inom det området som det nu är dags att ta itu med de inre demonerna och vara extra modig för att få till en förändring och för att få energierna i framåtrörelse.

Låt inte rädsla hålla dig tillbaka. Vi står i en stor förändring i tiden tillsammans och nu är det inte läge att hålla kvar det gamla, framförallt inte det begränsande eller destruktiva. Plocka fram lejonkraften i dig, och våga frigöra dig från dina eventuella begränsningar, eller fatta det där beslutet som du har funderat över. Nu är tiden inne!

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.38
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *