Kortet för dagen, måndag v.40

http://framtidsvision.com

🌸 Nu finns månadsläggningen för oktober ute, du hittar länken under inlägget. Vill du läsa mer om mig eller boka tid så kan du göra det på min hemsida , eller skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

Solen
Solen symboliserar framgång och succé, och kommer med ära, seger och god tur. Ett underbart kort att inleda veckan med helt enkelt.

När solens strålar lyser så växer allt som de träffar. Solen bringar kraft, energi och pånyttfödelse. Här kan det handla om vad som helst som du står i eller som du nu ska företa dig. Är du på väg in i ett nytt projekt eller funderar du över en ny väg i livet? Solen kan ge dig mod att våga ta det där klivet som du inte tagit än.

Det kan vara dags för dig att kliva ut i ljuset och visa dig, kanske är det du som ska skina som en sol, kanske är det du ska få andras uppmärksamhet, kanske är det du som ska lysa upp vägen för andra.

Solen för med sig positiv och kraftfull energi, så använd dig av den nu när du tar dig an en ny vecka, och tveka inte om du ligger i startgroparna för något nytt, det är sannerligen är bra tid för det nya.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.40
Månadläggning för oktober

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *