Kortet för dagen, tisdag v.40

http://framtidsvision.com

🌸 Nu finns månadsläggningen för oktober ute, du hittar länken under inlägget. Vill du läsa mer om mig eller boka tid så kan du göra det på min hemsida , eller skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

Kista
Kistan symboliserar precis som kortet döden att något är på väg att förändras och transformeras. Här handlar det om att något ska avslutas i livet för att det ska göra plats för något nytt. Om du har väntat på förändring så är det här ett tacksamt kort, och med tanke på att vi hade solen med oss som startkort för veckan igår så är det här förändring i positiv bemärkelse.

Om du har känt att livet har varit tufft och påfrestande under den senaste tiden så kan du nu vara på väg ur den krisen. Det kan också vara så att eventuella motgångar i livet har fått dig att söka nya vägar och nu så kan ett resultat av det vara nära förestående.

Förbered dig på att det nu kan svänga i livet och att nya möjligheter kan komma att öppna upp sig, kanske inte på det sätt som du hade tänkt dig, men på det viset som det är menat att ske.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.40
Månadläggning för oktober

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *