Kortet för dagen, torsdag v.40

http://framtidsvision.com

🌸 Nu finns månadsläggningen för oktober ute, du hittar länken under inlägget. Vill du läsa mer om mig eller boka tid så kan du göra det på min hemsida , eller skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

Nyckel
Nyckeln har en dubbelverkande kraft, den kan både låsa in, men den kan också låsa upp för nya möjligheter i livet. Det här kortet symboliserar både tro, hopp och kärlek, och kan också komma med lösningar på eventuella problem som finns i livet.

Om du söker svar på något i ditt liv så kan du nu ha svaret inom räckhåll. Det kan också vara så att den här nyckeln låser upp känslor som du har dolt i ditt hjärta. Nyckeln kan frigöra och öppna upp både gammalt och nytt, och kanske behöver vi lite av varje i livet.

Nyckeln kan erbjuda många chanser och möjligheter, så se till att använda nyckeln för att låsa upp dessa. Nyckeln kan ju även låsa in och det kan vara bra för att säkra något, men den kan även göra så att vi begränsar oss och låser in oss i ett mentalt och känslomässigt fängelse som vi inte trivs i.

Så använd nu nyckeln till att låsa upp nya möjligheter och släpp dig fri från dina eventuella begränsningar.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.40
Månadläggning för oktober

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *