Kortet för dagen, fredag v.40

http://framtidsvision.com

🌸 Nu finns månadsläggningen för oktober ute, du hittar länken under inlägget. Vill du läsa mer om mig eller boka tid så kan du göra det på min hemsida , eller skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

Stjärnan
Stjärnan kan komma med inspiration och nya möjligheter. Nya vägar kan öppnas upp för dig nu och du kan få möjlighet att utforska nya områden i ditt liv. Stjärnan för med sig hopp och ljus, nu kan tiden vara inne för dig att lysa som en stjärna.

Stjärnan kan också komma för att påminna oss om att vi kan behöva öppna upp våra sinnen för nya visioner så att vi inte stagnerar i vår utveckling. Kortet vill förmedla att vi ska följa vår egen inre stjärna. Kortet kan förebåda lycka och framgång, det symboliserar även både optimism och ambitioner.

Om du nu står i startgroparna för något eller kanske ska testa något nytt så kan du röna framgång nu. Kanske får du ett erkännande eller känner att du har hamnat i en framåtrörelse. Stjärnan hjälper oss vidare och har även healande förmåga att hjälpa oss att läka och gå vidare i livet vid tunga situationer.

Kanske är det nu du ska vända blicken upp mot stjärnorna för att be om den där önskningen som du väntat på.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.40
Månadläggning för oktober

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *