Kortet för dagen, måndag v.42

http://framtidsvision.com

🌸 Vill du läsa mer om mig eller boka tid så kan du göra det på min hemsida , eller skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com. Du hittar fler aktuella länkar under inlägget.

Träd
Trädet är en symbol för dig själv, din kropp, ditt sinne, din själ och ditt växande. Genom att ta hand om och vårda dig själv, precis som du gör med dina växter i din trädgård eller på fönsterbrädan, så får du ett längre och friskare liv. När vi missköter oss och inte ger oss själva den omvårdnad och näring som vi behöver så vissnar vi allt mer och vår lyster och glans minskar.

Trädets rötter är en symbol för säkerhet och stabilitet, och även fast att rötterna inte syns ovan jord så är det dessa rötter som gör att trädet står stadigt. Dina rötter syns inte heller för blotta ögat, men de påverkar ditt liv.

Vi kan genom livet låta våra rötter rota sig mer och ge oss mer stabilitet och trygghet, kanske genom trygghet och stabilitet i vår familj eller genom ett tryggt och välbetalt jobb. Allt som gör att du känner trygghet gör att dina rötter växer och du blir mer och mer stabil i ditt inre.

Budskapet med det här kortet är att du ska ha en helhetssyn på dig själv och se dig själv som en del av naturen. Låt naturen hela dig och ta hand om naturen som gengäld.

Se den vackra regnbågen på kortet som visar på att den sanna hälsan kommer genom att vi förstår sambanden och sammanhangen mellan oss själva, dem vi har omkring oss och den jord vi lever på. Så ge dig själv de bästa förutsättningarna för att blomma ut och leva ett friskt och långt liv.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.42
Månadläggning för oktober

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *