Kortet för dagen, måndag v.32

http://framtidsvision.com

🌸Nu är jag tillbaka från semestern. Vill du komma i kontakt med mig eller boka en egen tid så hittar du aktuella länkar nedanför inlägget.

Kurage / Mod
Kanske behöver du vara lite extra modig just nu, det är inte läge att backa ur och fega i det som du möter nu. Idag kan det vara läge för att plocka fram den inre lejonstyrkan och ta mod till dig och göra det där som du kanske har skjutit upp eller försökt undvika. Idag klarar du allt, tro på dig själv!

Du kanske bär på ett inre motstånd för något så pass att det upplevs som en förlamande rädsla bara du tänker tanken på det. Det gör och har kanske gjort att du blir ditt eget största hinder och genom att försöka kringgå eller undvika problemet eller situationen gång på gång så finns en risk för att man blir irrationell i sitt handlande.

En inre oro eller ångest kan ha gjort att du begränsat dig själv till den grad att det blivit osunt. Fundera över vilket område som du känner att du själv begränsar dig inom, det är inom det området som det nu är dags att ta itu med de inre demonerna och begränsningarna.

Låt inte rädsla hålla dig tillbaka. Vi står i en stor förändring i tiden tillsammans och nu är det inte läge att hålla kvar det gamla, framförallt inte det begränsande eller destruktiva. Plocka fram lejonkraften i dig, och våga frigöra dig från dina eventuella begränsningar, eller fatta det där beslutet som du har funderat över. Nu är tiden inne!

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.32
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *