Kortet för dagen, tisdag v.32

http://framtidsvision.com

🌸Nu är jag tillbaka från semestern. Vill du komma i kontakt med mig eller boka en egen tid så hittar du aktuella länkar nedanför inlägget.

Frihet
Dagens budskap bygger starkt vidare på gårdagens, då båda korten handlar om frigörelse från sina egna mentala blockeringar och begränsningar. Det är sannerligen tid att släppa det som inte gynnar dig för att frigöra dig själv och för att upptäcka nya möjligheter och dimensioner i livet.

Symboliken på bilden är mycket talande när man ser kvinnan som står infångad i sin egen mentala bur. Man kan översätta buren med alla bör, måsten och ska som vi skapar i våra liv, och som gör att vi lätt begränsar oss och kan ha svårt att ta oss vidare och njuta av livet.

Då vi tror att vi behöver kontroll över saker och ting, över livet och situationer så begränsar vi vår själsliga utveckling. Vi blir som vingklippta fåglar som inte kan ta sig vidare.

Nu är tiden inne för frigörelsen från dessa begränsningar. Kortet förmedlar att vi alla har en fri vilja och att det nu är tid att använda den för att resa oss över allt som begränsar, förslavar och håller oss fångna.

Sluta att döma och bedöma dig själv och andra, lita till din egen inre intuition, var ärlig och öppen och stå för det du tror på… livet väntar på dig!

Frigör ditt sinne, så att ditt hjärta och din själ kan sväva högre upp till nya höjder och ge dig nya insikter.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.32
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *