Kortet för dagen, tisdag v.38

http://framtidsvision.com

🌸 Läs mer om mig eller boka tid på min hemsida , eller skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

Inspiration
Låt dig inspireras av något nytt, använd din kreativitet och omge dig med miljöer som ger dig kraft och energi. Idag handlar det om att gå på den innersta känslan och låta din energi flöda genom dig på ett kreativt och skapande vis. Följ ditt inre flöde för vad som är det rätta för dig.

Din inspiration kan få dig att lita mer till din egen fantasi, och det är den som är porten till äkta magi och som gör att du kan lysa upp världen omkring dig. Idag är det de luftburna andarna som kan hjälpa till att stimulera våra sinnen och inspirera oss till nya kreativa saker. Idag kan saker och ting komma till oss i tanken eller i våra drömmar som kan leda till nya kreativa lösningar och till och med kursändring i våra liv. Stå inte i vägen för din egen framtid!

Att befinna sig i naturen kan idag hjälpa till då naturandarna och vinden hjälper till att inspirera och klargöra våra tankar. Nya möjligheter kan idag öppna upp sig för dig, kanske ligger du i startgroparna för något nytt eller kanske kommer det en ny idé till dig idag som får dig att starta upp ett helt nytt projekt. Följ ditt inre flöde denna dag!

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.38
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *