Kortet för dagen, torsdag v.38

http://framtidsvision.com

🌸 Läs mer om mig eller boka tid på min hemsida , eller skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

Andlig guide
Lyssnar du? Stanna upp och tysta ditt sinne… lyssna och hör!

Den här veckan har pratat mycket om att gå på känsla, se tecken och att följa sitt inre. Nu kommer de andliga guiderna igenom och vill säga till dig att de hela tiden är med dig, du är aldrig ensam. De finns med i varje steg du tar och du är gudomligt beskyddad.

De andliga guiderna kommer till dig i många olika skepnader, det kan vara dina nära och kära som gått över till andra sidan, även djur, men också andra mystiska väsen. Alla ser dock till ditt bästa och hjälper dig med det du behöver lära, men kommer också med gåvor, stöd och hjälp i din vardag.

Allt som du behöver göra är att acceptera och låta dem vara med dig och hjälpa dig. Var villig att lyssna på deras meddelanden och budskap som kan komma i alla möjliga former.

Andevärlden uppmanar dig nu att gå på djupet i ditt inre och lyssna till dess budskap, de kommer att hjälpa dig med de frågor som du behöver och de kommer med varsam hand att visa dig vidare på livets slingrande väg.

Budskap kan komma på alla möjliga vis, genom sång, tankar, böcker, känslor, visioner och så vidare. Lyssna och följ din inre känsla. Energierna från andevärlden är just nu mycket aktiva och starka.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.38
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *