Kortet för dagen, onsdag v.40

http://framtidsvision.com

🌸 Nu finns månadsläggningen för oktober ute, du hittar länken under inlägget. Vill du läsa mer om mig eller boka tid så kan du göra det på min hemsida , eller skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

Masken
Det här kortet symboliserar de olika roller som vi kan behöva ta oss i livet. Vi är på olika scener i vårt arbete, vår familj, vår fritid osv, och för varje scen så kan vi ta på oss en ny mask för att passa in i dess sammanhang. Masken kan vara professionell och något som är positivt, men masken kan också dölja våra sanningar och få oss att spela en roll som inte är äkta.

Det viktiga är att vara sann mot sig själv och spela de roller som trots allt är äkta. Kanske ska du idag fundera över vilka roller du spelar och intar, är det äkta masker du bär eller är de till för att dölja något, kanske både för dig själv och andra.

Låt inte ditt liv vara en maskerad där du tappar bort dig själv bara, utan var först och främst sann mot dig själv. När du är sann mot dig själv så kommer du att må som bäst och då kommer du även att kunna göra de val i livet som får dig att utvecklas på bästa sätt.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.40
Månadläggning för oktober

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *