Kortet för dagen, torsdag v.42

http://framtidsvision.com

🌸 Vill du läsa mer om mig eller boka tid så kan du göra det på min hemsida , eller skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com. Du hittar fler aktuella länkar under inlägget.

Skepp
Det här kortet var med oss även under förra veckan och vill verkligen tala om för dig att nu är det dags att våga fälla ut dina vingar för att flyga ut i det okända. En resa är på väg att inledas, det kan vara en rent fysisk resa, men det är också mycket troligt att det är en livsresa. Det finns nya horisonter som behöver upptäckas, nya perspektiv och möjligheter i livet, kanske söker du frihet, eller så kan det vara nyfikenhet som driver dig, men det kan också vara så att du verkligen känner att det är dags för en större förändring av det liv som du idag lever. Oavsett vad det är som du ska förändra eller upptäcka så är det här ett hoppfullt kort som säger att ny okänd mark närmar sig.

Vart är det som du önskar att det här skeppet ska ta dig? Som du kan se på bilden så behövs inget vatten och inga hamnar, det här är ett flygande luftskepp som kan ta sig fram överallt på denna jord och i din fantasi. Så idag kanske du ska sätta fart på dina drömmar och se vart skeppet kan bära just dig.

Alla resor och förändringar som nu görs kommer att föra lycka med sig.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.42
Månadläggning för oktober

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *