Lyssna på ditt hjärta

Åt vilket håll går du om du lyssnar på ditt hjärta? Har du glömt att stanna upp och lyssna, eller är du så upptagen uppe i ditt huvud så du inte kan höra vad ditt hjärta säger?

Att ställa en fråga till sitt mentala jag leder oftast till samma svar om och om igen. Det ger ingen förändring och ingen lösning.

Ibland behöver vi stänga av våra tankar och bara lyssna med hjärtat. Hjärtat visar alltid den rätta vägen.

En vän till mig brukar säga att det är dags att skruva av huvudet och stoppa det under armen. Hon menar precis det, lyssna med ditt hjärta.

Ställer du frågan till ditt hjärta så kan det plötsligt komma nya svar som leder till nya lösningar och förändringar som ger ett bättre välmående.

Så stanna upp och lyssna till ditt hjärta. Gör sedan dina val utifrån ditt hjärtas mening och låt positiva tankar och energier fylla hela ditt väsen. Upplev känslan av välbehag och tillfredsställelse som infinner sig.

Livet är för kort för att gå runt och må dåligt. Så fyll livet med sådant som gör att du känner välbefinnande, livet är till för att må bra.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd i din personliga utveckling så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *