Livets spegelbild

Vad ser du när du tittar dig i spegeln? Dömer du dig själv efter det ytliga du ser, positivt som negativt? Eller ser du något mer… Livet är mer än bara yta, verkligheten sitter på insidan.

Man brukar säga att barnen är sina föräldrars spegelbild. Men om vi tar det ett steg längre så är hela din omvärld och allt du upplever och reagerar på en spegling utifrån dig själv.

Hur reagerar du på din omgivning och hur reagerar din omgivning på dig? Det kan vara din livskamrat, dina föräldrar, ditt syskon, arbetskollegan, tjejen i kassan eller vem som helst.

Vid varje möte och interaktion så reagerar du efter ditt eget mönster, ibland går det bra, men ibland blir den förväntade reaktionen från någon annan inte alls vad du hoppades på.

Vad beror det på, varför reagerar och gör inte andra människor som du förväntar dig av dem?

Därför att de är en spegling utifrån vad du själv sänder ut för signaler.

Så om du inte får den förväntade och önskade reaktionen hos någon annan så får du fundera på vad du själv sänder för signaler och hur du kan ändra på dig själv utifrån dem.

Vill du förändra den spegling du möter så måste du börja med dig själv. Du kan inte förändra världen utanför dig om du inte är benägen att själv förändra dig på insidan först.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre balans och hitta din inre styrka så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *