Kortet för dagen, tisdag v.42

http://framtidsvision.com

Åtta i Svärd
Har du fastnat i din egen tankebubbla? Ibland skapar vi oss en verklighet i vårt eget sinne som vi tror är sann och som vi då blir fast i. Bubblan är dock bara en illusion.

Försök att lyfta blicken lite för att få nya perspektiv på den situation där det känns som att du kört fast. Inhämta ny inspiration eller idéer på området, prata med någon som förstår hur du tänker och som kan ge dig lite ny input.

Ibland behövs bara en liten tanke eller ögonöppnare för att illusionen ska spricka. Möjligheterna är många, det är bara du själv som sätter dina egna mentala begränsningar. Försök att se möjligheterna istället för problemen.

Se även: Visdomskort v.42

framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *