Kortet för dagen, fredag v.50

http://framtidsvision.com

Ess i mynt
Nu är vinsten din. Det kan handla om pengar, kärlek, passion, inre tillfredsställelse osv. Men nu är du en vinnare. Oavsett vad så kommer du nå en känslomässig trygghet och stabilitet idag. Det är inte omöjlig att du vinner på en lott.

Du känner dig stark och kan övervinna eventuella motgångar lätt idag. Du lyfter segerpokalen över ditt huvud och kan känna styrkan, kraften och lyckan strömma igenom dig.

Det du kämpat för är nu ditt, du har vunnit högsta vinsten, eller du tar just nu ett nytt kliv i ditt liv. Oavsett vad, så är det ett gynnsamt kort som kan ge dig nya möjligheter i livet. Något nytt startar upp och du är på väg!

Se även: Visdomskort v.50

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *