Kortet för dagen onsdag v.1

http://framtidsvision.com

Tre i mynt
Du är din egen skapare av ditt liv. Du behöver inte kopiera någon annans liv, ditt liv är unikt, en kopia är bara en sämre version och du spelar själv huvudrollen i ditt liv.

Allt du gör gör du med perfektion, utifrån dina mått. Se vad du har skapat, hela ditt liv är din skapelse. Om du inte är nöjd så har du möjlighet att ändra på ditt liv när du nu går vidare på din livsväg. Bara du väljer vilken väg du ska gå, du kan välja att lyssna på andra, eller lyssna till ditt eget hjärta, men valet är alltid ditt.

Visst kräver saker och ting arbete och det är svårt att vara mästare första gången man provar något nytt, men övning ger färdighet. Så frågan är vad du vill skapa i ditt liv, nu är det dags att sätta fart. Om du inte lyckas på en gång så ge inte upp, det blir bättre för varje gång. Precis som kvinnan på bilden som övar på att rita mynt på väggen, tredje gången gillt finns det ett uttryck som heter, och skam den som ger sig.

Se även: Visdomskort v.1

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *