Kortet för dagen, torsdag v.5

http://framtidsvision.com

Fem i mynt
Den här veckan innehåller lite tvära kast, ena dagen bra och nästa dag dåligt. Som att du åker i en känslomässig bergochdalbana .

Något får dig idag att känna att du är känslomässigt utfryst, eller känslomässigt fattig. Det kan även handla om ekonomisk fattigdom, har du missat att betala nån räkning eller är det något som oväntat går sönder som gör att du måste ut med snabba pengar?

Kom ihåg att känslan verkar vara övergående, den ser ut att landa tillfälligt hos dig idag. Det kan vara så att du förstorar en småsak, men om du ber om hjälp så finns den runt hörnet. Håll ut, bättre tider är på gång.

Se även: Visdomskort v.5

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *