Kortet för dagen, måndag v.6

http://framtidsvision.com

Nio i Svärd
Här handlar det om hemligheter. Antingen är det du själv som döljer något som du inte vill ska avslöjas, eller så är det någon i din närhet som undanhåller något för dig.

Det kan även vara så att du inte är sann mot dig själv i någon fråga eller situation. Du kanske försöker intala dig själv att saker och ting är på ett visst sätt, men innerst inne så vet du att det inte stämmer. Försök inte att lura dig själv, det mår du inte bra av.

Du kanske behöver rannsaka dig själv och de människor som du har omkring dig. Vad är det som är så hemligt att det inte kan avslöjas? Vilken relation är det som inte är ärlig, är det en relation värd att fortsätta att bygga på?

Om det är du som undanhåller något, vad händer om det avslöjas? Frågan är vad som är värst, att du avslöjar det själv eller att någon annan gör det åt dig?

Försök att frigöra dig från undanhållen sanning eller människors osanning. Inget gott kommer ur dolda hemligheter som plötsligt uppenbarar sig. Det är bättre att förekomma än förekommas.

Se även: Visdomskort v.6

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *