Kortet för dagen, måndag v.7

http://framtidsvision.com

Nio i stavar
Idag kan du uppleva att allt du gör går fel eller på tok, som att du tappat både kunskap och kraft. Något eller någon gör dig förvirrad, så det är ingen idé att du kastar dig in i något nytt idag.

Tänkte du baka idag? Passa tiden så du inte bränner dina bakverk. Försöker du plugga eller lära dig något nytt? Känslan av teflonhjärna kan verkligen göra sig till känna idag. Ska du göra något arbete via dator, var beredd på teknikstrul, osv. Det är med andra ord ingen idé att du jagar upp dig idag, bättre att backa ur och ta nya tag imorgon.

Kortet kan även tyda på någon form av konflikt, om så är fallet så fundera över vilka konflikter eller strider som är värda att utkämpa. Ödsla inte energi på det som inte är nödvändigt, det tjänar du inget på i alla fall.

Se även: Visdomskort v.7

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *