Kortet för dagen, tisdag v.10

http://framtidsvision.com

Nio i Stavar
Du behöver inte strida och kämpa mer, du har gjort det du kan och kan nu välja att gå vidare. Mannen på bilden har tagit av sig sin stridshjälm och satt sig ner för att vila. Han håller sin stridsstav i handen och i bakgrunden går solen upp och en ny dag tar sin början.

Välj att se framåt mot den nya dagen och låt ny energi komma till dig. Lämna det gamla bakom dig, du har kämpat tillräckligt och kan nu gå rakryggad vidare. Du har gjort allt du har kunnat och nu är en ny tid redo för dig.

Nya vägar och möjligheter öppnar sig för dig när du bestämmer dig för att lämna striden, och sluta kämpa. Du är redo för nästa steg i ditt liv. Lämna det som har känts jobbigt och ta emot ny kraftfull energi som strålar mot dig när du nu är redo att ta nästa kliv.

Se även: Visdomskort v.10

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *