Kortet för dagen, tisdag v.14

http://framtidsvision.com

Tornet
Är du redo för förändring? Den är helt klart på gång, ingen idé att du försöker kämpa emot. På kortet se vi hur kvinnans torn har rasat samman, hon ser dock inte ledsen ut, snarare nöjd. Hur kan det komma sig?

Det kan vara så att hon har väntat på att en förändring skulle ske, men det kan också vara så att den har kommit helt oväntat, men hon har grunden och stabiliteten kvar av sitt torn. Det innebär att hon får möjlighet att bygga upp något nytt och bättre, där hennes trygga grund finns kvar.

Det samma gäller nu för dig, antingen så har du väntat på att förändring ska ske eller också händer något som gör att du tvingas att tänka om. Du ska inte oroa dig för att det kommer att bli sämre med en förändring, i det här fallet kommer det att leda till något bättre.

Visst kan förändring i sig vara jobbigt, men du kommer att gå stärkt vidare och kommer att skapa något nyare och bättre i ditt liv än vad du har haft tidigare. Använd din inre trygghet, kunskap och erfarenhet som du fått med dig genom livet. Genom att använda de verktyg som du redan har så kommer din framtid att bli allt ljusare.

Idag är en dag att vara beredd på nya möjligheter och förändringar. Öppna dina sinnen och tag tacksamt emot, det leder dig vidare till en starkare och tryggare framtid.

Se även: Visdomskort v.14

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *