Kortet för dagen, torsdag v.16

http://framtidsvision.com

Nio av Luft
Idag kan det kännas som att du är på gång, som att du har kontroll. Du ser ut att få en del bekräftelse som hjälper dig att förstärka den känslan. dina tankar kan flöda och du känner dig lite lättare i ditt sinne. Det är som att du hittar nya lösningar och svar, det bara kommer till dig.

Precis som kvinnan på bilden som står högst upp på en klippa och är beredd att kasta sig ut, där befinner du dig idag. Du får ny luft under dina vingar som bär dig framåt i livet. Tro på dig själv och vet med dig att du alltid gör ditt bästa och det räcker tillräckligt långt. Du kunde inte gjort det bättre.

Om du tvivlar på dig själv så visar det bara att du är mänsklig, låt inte den känslan ta överhand, utan lita på att du gjort allt du kan och att det räcker. Du är tillräckligt bra som du är.

Se även: Visdomskort v.16

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *