Kortet för dagen, onsdag v.24

http://framtidsvision.com

Pagen i Mynt
Nya val och möjligheter kan komma till dig idag, men var vaksam. Idag ska du inte kasta dig handlöst in i något nytt och inte vara för impulsiv, det kan bli surt efteråt. Använd din intuition och inre klokhet och vänta med att fatta stora beslut. Ibland behöver saker och ting mogna. Ge det ytterligare någon eller några dagar.

Kortet kan även symbolisera att du ligger i startgroparna för något nytt i ditt liv, du kanske planerar en flytt, en resa, funderar över ett nytt arbete eller kanske en utbildning. Det kan också vara så att du i en relation vill gå ett steg längre, är det dags för frieri eller planerar du kanske en graviditet. Det kan även vara något projekt som du funderar över, kanske dags för det första spadtaget.

Se även: Visdomskort v.24

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *