Kortet för dagen, fredag v.24

http://framtidsvision.com

Döden
Nu är stora förändringar på gång. Låt dig inte skrämmas av kortets titel, utan se istället förändring som något gynnsamt. Kortet symboliserar att nu kommer något till sin ände eller slutpunkt, något måste ta slut eller förändras för att öppna upp för något nytt och bättre.

Kortet är ett ödeskort som säger att nu är det tid att gå vidare på ett eller annat sätt. Det som varit är inte hållbart utan nu behöver du tänka om i någon fråga.

Fundera över vilken del i ditt liv det är som är redo för något nytt, är det jobb, studier, boende, förhållande eller något annat. Vad behöver du göra för att komma vidare, vad behöver du städa ur och göra dig av med? Vad är det som inte längre är gynnsamt för dig? Är det saker, personer, tankar, levnadsvanor eller något annat?

Städa ut det ur ditt liv som inte tjänar dig. Likt ormen på bilden måste den ömsa skinn för att kunna växa och utvecklas i sitt liv, detsamma gäller dig. Nu har du vuxit ur din gamla kostym, dags att göra plats för en ny mycket bättre.

Se även: Visdomskort v.24

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *