Kortet för dagen, måndag v.26

http://framtidsvision.com

Två i Svärd
Har du svårt för att fatta ett beslut i någon fråga eller känner du dig vilsen och vet inte vilken väg i livet du ska gå? Det här kortet kan visa på att du just nu har svårt att välja i någon situation, eller att du inte ens ser några valmöjligheter och kör på lite i blindo.

Kortet säger att det kan vara värt att ta reda på lite mer fakta och kunskap. Står du i någon form av beslut eller valmöjlighet så ta reda på mer innan du bestämmer dig för hur du ska göra. Det är dumt att köpa grisen i säcken om du kan undvika det.

Visst kan du göra som kvinnan på bilden, kasta kniv med förbundna ögon och hoppas på det bästa. Det kan dock vara svårt nog utan ögonbindel. Försök att sortera dina tankar och undersöka olika alternativ eller eventuella bakomliggande faktorer innan du idag tar ett avgörande och slutgiltigt beslut i någon fråga.

Se även: Visdomskort v.26

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *