Kortet för dagen, fredag v.26

http://framtidsvision.com

Åtta i Stavar
Idag kan det vara lite tvära kast. Fler saker kan spela in, det kan vara så att du har planerat att göra en del saker och så kommer det till extra eller så har du tänkt att ta det lugnt och då händer något oförutsett som gör att det kan bli en fartfylld dag.

Det kan även vara någon som vill överraska dig idag eller så kommer det något meddelande eller ny information som får det att snurra till lite extra i ditt huvud.

Det här behöver inte vara något dåligt, tvärt om så ser det ut att bli lite fart på stagnerade energier idag. Det kan kännas som en virvelvind och att du tappar fotfästet, men det är bara för en stund, du kommer landa mjukt igen och det som sker är meningen och kommer att bli till ditt bästa.

Se även: Visdomskort v.26

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *