Kortet för dagen, fredag v.27

http://framtidsvision.com

Fyra i Stavar
Idag ska det firas. Något festligt verkar vara aktuellt idag. Det kan vara något som är av stor betydelse som förlovning, bröllop eller dop, men det kan även vara någons födelsedag, ett positivt svar på något man väntat på eller något som har hänt som är värt att fira.

Oavsett vad som firas så är det bara glädje och positiva energier, en fin dag att bara njuta och att glädjas över livet. Du kanske har nått målet på en resa i livet eller du kanske precis har kommit på vad du vill göra i ditt liv, idag är det bara glädje. Njut av denna positiva energi!

Se även: Visdomskort för juli månad, v.27-v.30

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *