Kortet för dagen, torsdag v.28

http://framtidsvision.com

Fem i svärd
Har du svårt att hålla tankarna i styr? Du behöver lugna ner dig och fokusera på en sak i taget. Det ser ut som att du har svårt att helt påverka en uppkommen situation.

Fundera över var du kan ha kontroll, även om du inte har möjlighet att styra hela situationen kanske du kan påverka det som ligger närmast dig. Du behöver få lugn och ro i ditt sinne och den situation som påverkar dig. Försök att lösa det du kan, ta en sak i taget, ingen kan göra allt på en gång.

Gör inget impulsivt idag, det är inte läge för spontanitet just nu. Försök istället att sortera upp dina tankar, kanske genom att samtala med någon som kan lyssna på dig och på så vis hjälpa dig vidare.

Se även: Visdomskort för juli månad, v.27-v.30

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *