Kortet för dagen, måndag v.33

http://framtidsvision.com

Sju i Svärd
Det kan vara dags att lämna något bakom dig. Det är som att du inte vill göra något väsen av dig, nästan som att du skulle smyga ut bakvägen. Du vill dock inte bli helt bortglömd av personer som kan påverkas av ditt beslut och du lämnar därför en del spår eller minnen kvar efter dig.

Det kan också vara så att någon anförtror dig en hemlighet som du tyst får bära med dig i ditt hjärta. En liten varning dock, det finns en risk för att du blir förd bakom ljuset, någon talar osanning eller ett missförstånd uppstår.

Om någon typ av överraskande information kommer till dig så bör du kanske kolla upp sanningshalten innan du drar några förhastade slutsatser.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.33
och
Visdomskort och energier för augusti månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *