Kortet för dagen, måndag v.35

http://framtidsvision.com

Drottningen i Stavar
Stå kvar i din kraft, lita på att du är stark nog oavsett motgång. Drottningen i Stavar symboliserar den inre styrka som du besitter och som hjälper dig framåt i livet.

Kortet kan visa på att du just nu behöver vara extra stark i någon situation, det gäller att ha tillit både till dig själv och till universum. Men kortet kan även symbolisera någon i din närhet, troligtvis en kvinna, som besitter den inre styrka och kunskap som du kan behöva ta stöd i just nu.

Det kan vara en person som du kan be om råd av eller en person som hjälper dig att tala klarspråk och stå upp för det som är rätt och som du tror på i en viss situation. Hon är en kraftfull personlighet som står upp för sig själv och för de som är svaga.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.35
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *